Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

ESCHA

ESCHA

ÜRÜNLER

1983 yılında kurulan Escha fabrikası, otomasyon ürünleri, otomotiv sektörü, paketleme makinaları, gıda sektörü ve kimya fabrikalarına, yüksek kalitede sensör kablolar ve bağlantı ürünleri sağlamaktadır. Sensor kabloları konusunda market lideri konumunda olan ESCHA fabrikasında 240 personel çalışmaktadır.

Sensör kablosu ürün grubunun içerisinde M12, M8 , 7/8” , düz konnektör, 90° açılı konnektör Led’li konnektör , valf tipi konnektör ve kablolar , ayrıca sensör kablolarında 2 m, 5 m, 10 m kablo uzunluğu Escha firmasının standart ürün grubunun içinde bulunmaktadır.


Bağlantı gruplarında da Escha firması market lideridir. M8, M12 ,4 kutuplu, 5 kutuplu, çiftli tarafı dişi tekli tarafı erkek vb çeşitli y tipi çoklayıcılar Escha firması ürünleri içindedir.

 

Productfinder

M12 x 1 round connector 

M8 x 1 / Ø 8mm round connector

M12 push-pull-round connector

Food & Beverage Plus round connector systems

TPE-Initiation line

valve connectors

M16 x 0,75 round connector

M16 x 0,75 round connector

M23 x 1 round connector

connection cables

2 port junction systems

sensor/actuator junction systems

 

 

Türkiyede Escha Ürün ile ilgili  uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimizle (  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin ) veya Fiyat teklifi formunu ( http://www.imajteknik.com.tr/online-iletisim-formu ) doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış mühendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

ESCHA hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.