Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

WON

Won Rulman Ürünlerini Kullanım Alanları ve Ürünleri Hakkında Bilgi

WON çelik gövdeli linear rulmanlar,alüminyum yataklı linear rulmanlar,çelik gövdeli yuvarlak ve kare flanşlı linear rulmanlar,mil ucu destekleri,alüminyum mil alt destekleri,hassas çelik miller, üç parçalı linear kızaklar ve linear sistemler üretmektedir.

LBE serisi ve LME serisi ayrıca LBD ve LM serisi linear rulmanlar 5mm iç çaptan 60mm iç çapa kadar stoklarımızda mevcuttur.

hassas çelik miller indiksiyonlu , indiksiyonlu ve krom kaplı olarak 08mm çaptan 60mm çapa kadar stoklarımızda mevcuttur.indiksiyonlu ve krom kaplı miller.CK 55 HRC 62 (+/-2) YÜZEY SERTLİĞİ 0,4-2,2 mm ISOh6.

linear yataklar , SH serisi SCE serisi alüminyum gövde dört civata baglantılı rulmanlı linear yataklar ,

SHV serisi  SCE VUU serisi alüminyum gövde iki civata baglantılı rulmanlı linear yataklar ,

SHW serisi SCE WUU alüminyum gövde dört civata baglantılı uzun rulmanlı linear yataklar.

SHO serisi alüminyum gövde dört civata baglantılı açık tip rulmanlı linear yataklar.

SK serisi mil usu bağlantıları.

üç parça linear kızaklar.

WON linear sistemler:

CNC  makineleri, ambalaj makınaları, cnc tezgahları,marangoz makinelerı, presler, pvc makinaları ,mermer makineları, pantograf makineleri ,cam taşlama bileyleme makineları doğrusal hareket sistemleri makine dizaynlarında ,nc makine aletleri, ve otomasyon gerektiren yerde kullanılabilir.

 

WON

 

 

WON Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

WON hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.