Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

ALLDOS

Bakiye Klor Cihazları    

 

 

Allcon Test 310
El tipi, portatif, opto elektronik fotometreler. Suda bulunan çok farklı bileşenleri ölçüp isteğe bağlı olarak ister yazıcıdan çıkarabilir isterseniz hafızada tutabilirsiniz. İşlevselliği  ve kompakt yapısı ile gerek sahada gerekse laboratuar ortamında büyük kolaylıklar sağlar.

 

Ölçüm Parametreleri
Klor
Klordioksit
Flor
Ozone
pH
Redox
Metaller
Ağır metaller

 

 

 

Aquaserver 353
Aynı anda farklı parametreleri ölçüp bunları ekrandan görerek kontol etmeniz mümkündür. Yüzme havuzları ve içmesuyu arıtma tesisleri için çok uygundur. 

 

Ölçüm ve Kontrol Parametreleri
Klor
Klordioksit
pH
Redox

 

 

 

Aquavision
Aquaserver sistemi ile sahada ölçümünü yaptığınız parametreleri merkezi binada görüntüleyebilmenizi sağlar. 12 farklı Aquaserver ünitesini bu sisteme bağlayarak tesisteki tüm değerleri görmeniz mümkündür. 

 

 

 

 

 

 

 

Conex® Multi
Farklı parametreleri ölçüp kumanda edebilirsiniz. Conex 350 gerek duvara monte edilebilen modeli ile gerekse panoya monte edilebilen tipi ile size yüksek hassasiyetinin yanında kullanım kolaylığı sağlar.

 

Ölçüm ve Kontrol Parametreleri
Klor
Klordioksit
Flor
Ozon
Perasetik asit
pH
Redox
Hidrojen Peroksit

 

 

 

Conex® Ultra
Yalnızca bir parametre ölçüp bunu kontrol etmek isteyenler için geliştirilmiş bu model tam bir kullanıcı dostudur. Basit ve anlaşılabilir menüsü tek satırlı ekranı ve daha birçok özelliği ile size büyük kolaylık ve hız sağlar.

 

 

 

 

 

 

 

Conex® Dosipos and Conex® Duo
Conex Duo ile tek ekranda 2 farklı parametreyi ölçüp bunları göstererek izlemenizi sağlar. Conex Dosipos ile farklı cihazlardan gelen bilgileri değerlendirip bunları kontrol etmeniz mümkündür.

 

 

 

 

 

 

 

Gasdetect 307
Havadaki klor konsantrasyonunu ölçüp set ettiğiniz değerleri aşması durumunda sesli ve ışıklı ikaz sistemi sizi uyaran emniyet ekipmanıdır.

 

Ölçüm parametreleri
Klor
Klordioksit
Ozon

 

 

 

Ölçüm Sensörleri
Sudaki kimyasalları ölçmek için özel olarak dizayn edilip geliştirilmiştir.  

 

Ölçüm Parametreleri
Klor
Klor dioksit
pH
Redox
Flor
Ozon
Perasetik Asit
Sülfürdioksit
Hidrojen Peroksit

         

 

 

Kompakt Ölçüm Sistemleri
Tüm bileşenler (transmiter, ölçüm sensörü, kablolar) bir plaka üzerine monte edilerek kullanıcıya teslim edilir. Böylelikle ölçüm yapmak hem daha kolay hem daha hassastır.

 

Ölçüm ve Kontrol Parametreleri
Ölçüm ünitelerinin farklı kombinasyonlarına bağlı olarak değişir

ALLDOS

ALLDOS ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

ALLDOS hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.