Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

EXTRONICS

EXTRONICS

1992'de kurulan Extronics, kendinden güvenli ve patlamaya dayanıklı ekipmanların önde gelen küresel tasarımcısı ve üreticisidir. Özellikle kimya, ilaç, petrokimya, petrol ve gaz endüstrilerinde potansiyel olarak patlayıcı ortam çalışmalarında  hizmet vermektedir. 
Hem Ar-Ge hem de teknik becerilere yönelik önemli bir yatırım programının bir sonucu olarak şirket, tehlikeli alan için görüntü teknolojileri, mühendislik çözümleri ve kablosuz teknolojilerde önemli bir uzmanlık geliştirmiştir. Sonuç olarak, Extronics artık küresel tehlikeli alan pazarında lider ve yenilikçi olarak tanınmaktadır.

Extronics'in ürün odağı dört temel alana ayrılır:

Kablosuz Ağlar

Görme teknolojileri

Personel ve varlık takibi

Tehlikeli alan mühendisliği

Tehlikeli alanlarda kablosuz ağlar

Son birkaç yılda Extronics, standart tabanlı kablosuz teknoloji aracılığıyla şirketlerin verilerini tehlikeli alanlardan açmalarına yardımcı olma yolunda öncülük etti. Yenilikçi ürün geliştirme, teknik tasarım yeteneği ve Cisco® ve Aruba® gibi şirketlerle teknik ortaklıklar sayesinde Extronics, bu alanda lider olarak kabul edilmiştir. 

iSOLATE500, dünyanın ilk sertifikalı cihaz  kendinden güvenli radyo frekansı galvanik izolatörüdür. Extronics'in dört yıllık araştırma ve geliştirmesinin sonucunda ortaya çıkan iSOLATE500, tehlikeli alan kablosuz ağlarında büyük bir atılımdır. Eşsiz bir galvanik izolasyon tasarımına sahip olan ünite, tehlikeli geçişler dahil tüm olası hataları engeller ve her türlü RF çıkışını kendinden güvenli hale getirir.

ATEX ve IECEx Zone 0'da kullanım için tam olarak sertifikalandırılmak üzere tasarlanan iSOLATE500, standart kablosuz ekipmanın onaylanmış kuruluşlar tarafından maliyetli bir değerlendirmeye gerek kalmadan tehlikeli alanların büyük çoğunluğunda konuşlandırılmasını sağlar. Standart antenlerin canlı bağlanmasına/bağlantısının kesilmesine artık izin veriliyor ve kablosuz ağların tehlikeli alanlarda dağıtılması sürecinin tamamı çok daha basit, zarif ve daha uygun maliyetli bir süreç haline getirildi.

iWAP200 Zone 2 erişim noktası muhafazası, kablosuz ağların tehlikeli alanlarda tam olarak dağıtılmasına izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Konsept, Cisco ve Aruba gibi önde gelen tedarikçilerin ekipmanlarının kurulumuna izin veriyor, bu da şirketin standart ekipmanının tüm süreç alanlarına yayılabileceği anlamına geliyor. 316L sınıfı paslanmaz çelikten imal edilmiş ve IP66 derecesine sahip iWAP200, potansiyel olarak patlayıcı, sert, ıslak ve aşındırıcı ortamlarda kurulum için idealdir.

 

ATEX onaylı görüntü teknolojileri

Extronics, tehlikeli alanlar için ATEX onaylı görüş çözümleri sağlama konusunda önemli bir uzmanlığa sahiptir. Çözümler özellikle petrokimya endüstrisi için uygundur. Bu uzmanlık, dünyanın ilk kendinden güvenlikli dijital kameraları olan iCAM50x serisinin tasarımını ve üretimini, ayrıca yenilikçi izleme çözümlerini, video monitörlerini ve insan-makine arayüzlerini (HMI'lar) içerir.

iCAM100 ATEX Zone 1 CCTV kamera, bir gözetim yönteminin gerekli olduğu ve alanın çok önemli olduğu Zone 1, 21 ve Zone 2, 22 tehlikeli alanlarda kullanım için tasarlanmıştır. Kamera, bir CCTV sisteminin parçası olarak kullanım için veya yerel bir tehlikeli alan video monitörü ile bir proses çalışmasının tek noktadan izlenmesi için mükemmel bir seçimdir. IP65 giriş koruması, 316L paslanmaz çelik ve camla güçlendirilmiş plastik (GRP) yapısıyla iCAM100, zorlu ortamlarda kullanım için de uygundur.

Tehlikeli alanlarda personel ve varlık takibi

Personel ve varlık takibi çözümleri, tehlikeli alanları belirlenmiş şirketler için ayrı bir önem arz etmektedir. Extronics'in kablosuz uzmanlığı, bir dizi aktif ve pasif radyo frekansı tanımlama (RFID) tabanlı izleme çözümünün sağlanması için çerçeve sağlar. Çözümler, işçi güvenliğini, üretim verimliliğini ve varlık yönetimini önemli ölçüde iyileştirmek için tasarlanmıştır.

iMUSTER, standart 802.11 WiFi tabanlı bir otomatik toplama ve personel konumlama sistemidir. Sistem tamamen ATEX, IECEx ve FM sertifikalıdır. Açık deniz üretim platformları, sondaj kuleleri, FSO'lar ve FPSO'lar gibi tehlikeli tesislerdeki personelin güvenli tahliyesini sağlar. Tescilli kablosuz ağlara dayalı sistemlerden daha uygun maliyetli olan iMUSTER, yüksek düzeyde ölçeklenebilir; 100'den az etikete sahip küçük sistemlerden on binlerce izleme ve izleme sistemlerine kadar.

Tehlikeli alan mühendisliği

Extronics mühendislik ekibi, tehlikeli ortamlarda çeşitli koruma konseptlerine dayalı ısmarlama mühendislik çözümleri oluşturmak için gerekli uzmanlığa ve deneyime sahiptir. Bu mühendislik uzmanlığı, Extronics'in standart öğeler olarak sunulan bir dizi yenilikçi çözüm oluşturmasını sağlayarak hem teslim süresini hem de üretim maliyetlerini önemli ölçüde azalttı.

Extronics'in iUPS tehlikeli alan kesintisiz güç kaynağı sistemleri ATEX ve IECEx onaylıdır ve çok çeşitli kritik tehlikeli alan ortamlarında konuşlandırılmıştır. Bu aşırı ortamlarda, güç kaynakları potansiyel olarak zarar verici dalgalanmalara ve kesintilere maruz kalabilir. Sistemler ayrıca 55°C ortam sıcaklığına kadar olan sıcaklıklarda da çalışabilmektedir.

iUPS101 serisi, ATEX Zone 1 alanlarında kullanım için tasarlanmıştır ve duvara veya zemine monte edilebilir. 3KVA tam yükte 230VAC gücü 35 dakikaya kadar yedekleyebilen ünite, 3KVA yük ile yedekleme süresini iki katına çıkarmak için maksimum 70 dakikaya kadar ek bir pil paketinin entegre edilmesini sağlayan modüler bir tasarıma sahiptir. Modüler tasarım ayrıca 20°C ortam sıcaklığında 60 dakika boyunca maksimum 9KVA yük sağlayan bir sistemin oluşturulmasını sağlar.

 

Extronics  Patlamaya dayanıklı ürünler (Explosion Proof )

Extronics Yedek Güç Kaynakları

BKEx Pil Kutusu

BK-Ex, tehlikeli alanlarda kullanım için sağlam, paslanmaz çelikten şarj edilebilir bir pil muhafazasıdır. Muhafaza, mobil veya sabit uygulamalarda kullanılabilir ve ATEX ve IECEx sertifikaları ile donatılmıştır.

 

iBATT100 Bölge 1 Pil Sistemi

Petrol ve gaz platformları, rafineriler, kuyu başlıkları ve gaz boru hatları gibi tehlikeli alan uygulamaları için Bölge 1 pil ve pil muhafazası.ATEX ve IECEx Bölge 1 sertifikalı Tehlikeli durumlarda pil gücü sağlar...

 

iBATT5xx Bölge 1 Evrensel Pil Sistemi

iBATT5xx, uygulamanıza uyacak şekilde yapılandırılmak üzere tasarlanmıştır. Çok çeşitli boyutlarda mevcuttur ve seçtiğiniz pilleri içerir.ATEX/IECEx Bölge 1 ve Bölge 2 sertifikalıPaslanmaz...

 

iUPS101 Bölge 1 UPS

iUPS101 Kesintisiz Güç Kaynağı sistemi, ATEX Zone 1 tehlikeli alanlarda kullanım için onaylanmıştır. Enstrümantasyon ve kontrol sistemleri gibi kritik ekipmanları korumak için yedek güç sağlar.

 

Extronics Vizyonu

iCAM502 Zone 0 El Kamerası

iCAM502 Otomatik Odaklama, tehlikeli alanlarda kullanım için mükemmel bir görselleştirme aracı olan Zone 0 kendinden güvenli bir dijital kameradır. 5 cm'ye kadar yakın mesafeden son derece keskin görüntüler çekebilir

 

Extronics Endüstriyel Kablosuz İletişim ürünler

Extronics Antenler

iANT212 Kompakt Wi-Fi Anteni

iANT212, Extronics'in iANT2xx basit aparatlı anten serisinin bir parçasıdır ve en zorlu ortamlarda kullanım için tasarlanmış ultra kompakt bir endüstriyel antendir.Basit aparat olarak değerlendirilir

 

iANT213 Wi-Fi ve GSM Anteni

iANT213, Extronics'in iANT2xx basit aparat anten serisinin bir parçasıdır. WiFi ve GSM seçeneklerine sahip sağlam çok yönlü bir antendir.Basit bir aparat olarak değerlendirilmiştir Çok yönlü

 

iANT214 Wi-Fi Anteni

iANT214, Extronics'in iANT2xx basit aparat anten serisinin bir parçasıdır. Noktadan noktaya bağlantılar için ideal olan dikey polarize yönlü bir antendir.Basit bir aparat olarak değerlendirilir

 

iANT215 Düşük Profilli Wi-Fi Anteni

iANT215, Extronics'in iANT2xx basit aparat anten serisinin bir parçasıdır. Düşük profilli yüzeye monte çok yönlü bir antendir.Basit aparat olarak değerlendirilir Çok yönlü kapsama2,4GHz

 

iANT216 Çift Bantlı Wi-Fi Anteni

iANT216, Extronics'in iANT2xx basit aparat anten serisinin bir parçasıdır. Çift bant işlevselliğine sahip sağlam çok yönlü bir antendir. Çok yönlü 2,4 GHz ve 5 GHz anten 6dBi kazanç IP67

 

iANT217 Dairesel UHF Anteni

iANT217, Extronics'in iANT2xx  anten serisinin bir parçasıdır. Tehlikeli alanlarda kullanım için sağlam bir UHF antenidir. Dairesel polarizasyonu, onu UHF etiket okuma ile kullanım için ideal kılar...

 

iANT218 3x3 MIMO Anten

iANT218, Extronics'in iANT2xx  anten serisinin bir parçasıdır.2.4 ve 5GHz Wi-Fi anten birleşik dikey ve çapraz polarize elemanlar IP67

 

iANT221 2x2 MIMO Anten

iANT221, Extronics'in iANT2xx cihaz antenleri serisinin bir parçasıdır.Cok yönlü kapsama 2,4GHz ve 5GHz çift bant birleşik dikey ve çapraz polarizasyon IP67

 

Extronics Kablosuz Erişim ürünler

A290001 POE/ Ethernet Genişletici

A290001, tehlikeli alanlarda kullanım için ATEX ve IECEx sertifikalı bir POE/Ethernet genişleticidir.

 

iSOLATE501 RF İzolatörü

iSOLATE501, 0,1,2/22 Bölgelerinde ve madencilik uygulamalarında kullanım için ATEX,IECEx ve MET onaylı bir RF galvanik izolatördür.

 

iSOLATE-CT Konnektör Geçişi

iSOLATE-CT, tehlikeli alanlarda hızlı ve basit kablosuz dağıtımları etkinleştirmek için iSOLATE501 serisi galvanik RF izolatörleriyle birlikte kullanılmak üzere tasarlanmış patlamaya dayanıklı bir konektör geçişidir.

 

iWAP XN3 Bölge 2

iWAP XN3, ATEX ve IECEx Bölge 2 ve 22 ile Kuzey Amerika Sınıf I, II Bölüm 2 ve Bölge 2 tehlikeli alanlarında en son kablosuz teknolojileri kullanmanın güvenli ve güvenilir bir yoludur.

 

iWAP107 Bölge 1 AP Sistemi

Seçtiğiniz kablosuz erişim noktasını barındıracak şekilde tasarlanmıştır Kendinden güvenli RF çıkışlarıKurulumu ve bakımı kolay ATEX ve IECEx Bölge 1 OnaylıII 2(1) GDEx d [ia IIC Ga] IIB+H2 T5 GbEx tb

 

Gerçek Zamanlı Konumlandırma Sistemleri (RTLS)

EX5200 Uzun Menzilli Düz Form Uyarıcı 

EX5200, iç mekanlarda kullanım için düşük frekanslı bir cihazdır. Uyarıcının sağlam ve gelişmiş RFID algılaması, sistemin AeroScout etiketlerini ve giriş/çıkış alanlarını tanımlamasını ve yönetmesini sağlar...

 

iCITE101 Etiket Uyarıcı

iCITE101, en son AeroScout uyarıcı teknolojisini tehlikeli alanlara ve zorlu ortamlara getirir. Varlıkların ve personelin gelişmiş konumu ve tanımlanması için gerçek zamanlı chokepoint algılama...

 

Anında Bildirici

Instant Notifier, MobileView görünürlük platformunun bir bileşenidir. Varlık yönetimi, durum izleme gibi tüm MobileView çözümleri için kritik olaylar hakkında görsel ve sesli uyarılar sağlar.

 

iTAG X30 Sosyal Mesafe ve Kişi Takibi

Yepyeni iTAG X30 ile tüm endüstriyel sitenizde hibrit konum teknolojisinden yararlanın – işçi güvenliğini artırın ve yoğun Wi-Fi altyapısına olan ihtiyacı azaltın.

 

iTAG100 Kendinden Güvenli Etiket

iTAG100, pazarın önde gelen Wi-Fi Etiketi T2'nin kendinden güvenli bir versiyonudur. iTAG100, herhangi bir kişiye veya varlığa yerleştirilebilen küçük, uzun ömürlü bir Wi-Fi tabanlı Aktif RFID cihazıdır.

 

Mobil Görünüm

MobileView yazılımı, varlıklarınızı ve personelinizi tek bir platformdan takip etmenizi, bulmanızı, izlemenizi ve yönetmenizi sağlar.

 

T2 Wi-Fi Aktif RFID Etiketi

T2 Etiketi, kendi türündeki diğer etiketlerden daha fazla konuşlandırılmış ünite ile pazarın lider Wi-Fi Etiketidir.

 

T2-EB Wi-Fi Aktif RFID Etiketi

T2-EB Endüstriyel Etiket, endüstriyel kullanım için özel olarak oluşturulmuştur. Modern tasarımı, yüksek düzeyde zorlu kullanıma dayanabilirken, olağanüstü pil ömrü, etiketlerin cihazda kalabileceği anlamına gelir...

 

T3 Wi-Fi Aktif RFID Etiketi

T3 Etiketi, piyasadaki en gelişmiş Wi-Fi Etiketidir; herhangi bir varlığı veya kişiyi doğru bir şekilde bulmak ve izlemek için pille çalışan küçük bir kablosuz cihaz.

 

T3i PCB Entegrasyon Kartı

T3i entegrasyon etiketi, ortaklar için özel olarak tasarlanmıştır ve Extronics Advance konum teknolojisinin kullanılmasını sağlar.

 

T3s Personel Rozeti

T3s Personel Rozeti, kanıtlanmış kullanılabilirliği, güvenilirliği ve ölçeklenebilirliği ile pazar lideri T2 Wi-Fi Etiketimize dayanmaktadır.

 

T5m-v Çoklu Sensör Etiketi

T5m-v Çoklu Sensör etiketi, pazar lideri Extronics Advance AeroScout çözümlerine durum izleme yetenekleri ekler.

 

Etiket ve Uyarıcı Dedektörü (TED)

Etiket ve Uyarıcı Dedektörü veya TED, etiketleri kablosuz olarak etkinleştirmek ve yapılandırmak için kullanılır. Mikro USB bağlantı noktası aracılığıyla doğrudan bir PC'ye bağlanabilir

 

TGUARD Etiket Koruyucu

Tehlikeli alanlarda kullanım için uygun olan TGUARD, iTAG100 ve T2 Wi-Fi RFID etiketlerini korumak için tasarlanmıştır.

 

Extronics Görüntü/Barkod Tarayıcıları

Genel Bluetooth iSCAN

iSCAN2xx serisi, tehlikeli alanlarda kullanım için tasarlanmış bir dizi el tipi Bluetooth barkod tarayıcıdır.

 

Genel Kablolar iSCAN

iSCAN1xx

iSCAN1xx serisi, tehlikeli alanlarda kullanım için tasarlanmış bir dizi el tipi kablolu barkod tarayıcıdır.

 

Extronics Pasif RFID

iRFID100 Sabit Bölge 1 UHF RFID Okuyucu

iRFID100

Extronics iRFID100, RFID okuyucu teknolojisini tehlikeli alanlara getirerek Bölge 1 ortamlarında güvenilir izleme çözümlerinin uygulanmasını sağlar.

 

iRFID500 El Tipi Bluetooth Pasif RFID Okuyucu

iRFID500

Verimliliği artırmanın modern çözümü, ek işlevsellik için Bluetooth aksesuarlarının yanı sıra akıllı telefonlar veya tabletler gibi akıllı cihazları kullanmaktır.

 

iTAG500 Güç Etiketi

iTAG500

Kendinden güvenli, pasif UHF RFID etiketlerinden oluşan iTAG500 serisi, tehlikeli alanlar için varlık takibinde bir atılımı temsil eder.

 

Extronics Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

EXTRONICS hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.