Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Janitza electronics

Janitza electronics

  • Janitza Enerji ve enerji kalite ölçümü için ürünler
    Enerji ve güç kalitesi ölçümleri için ürünlerJanitza Electronics®, ilgili aksesuarlarla birlikte eksiksiz bir güç izleme üniteleri yelpazesi sunmaktadır. Bu ekipman ve güç analizörleri, enerji kaynaklarıyla ilgili kapsamlı bir genel bakış elde etmenize ve doğru önlemleri tanıtmanıza yardımcı olur. Güç kalitesi de genel geçerli standartlara (örn. EN50160) göre izlenir.
     
  • Janitza Yazılım ve BT çözümleri
    Yazılım ve IT çözümleriEnerji yönetimi alanında, enerji verisinin işlenmesi ve analizi ve elektrik enerjisi kalitesi için ölçüm verileri esas odak noktasıdır. Üretim hataları, imalat problemleri veya kalite kusurlarının nedenlerini bulmak için tüm önemli ölçüm verileri kesintisiz olarak belgelendirilebilir olmalıdır.
     
  • Janitza Endüstriyel veri iletişimi için ürünler
    Endüstriyel veri iletişimi için ürünlerİlgili iletişim sistemleri kapsamlı enerji yönetim sistemlerinin geliştirilmesi için gereklidir. Janitza electronics®, dönüştürücüler ve tekrarlayıcılar gibi çok çeşitli alan bus bileşenleri sunar.
     
  • Janitza Akım ve gerilim trafoları ve sensörleri
    Stromwandler, Spannungswandler und SensorenAçıkçası birkaç yüz ile binlerce Ampere arası akım doğrudan dijital olarak ölçülemez. Akım trafoları neredeyse her hangi birincil akım miktarını "ısırık boyutlu" ikincil akımlara dönüştürürler.
     
  • Janitza Güç faktörü düzeltme (PFC) ve harmonik filtresi
    Güç faktörü düzeltme (PFC) ve harmonik filtresiEndüstriyel elektrik şebekesinden büro binalarına kadar olan elektrik şebekelerinde, elektrik ve elektronik yüklerin işletilmesi sırasında sistemin bozulması meydana gelir. Voltaj veya akımın orijinal "temiz" sinüs şekilleri değiştiğinde, ağ bozulmasına değiniriz.
     
  • Janitza Dağıtım ağlar monitoring sistemleri

 

Janitza electronics Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır 

Janitza electronics hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.