Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Magnetrol level Metters

Magnetrol

ÜRÜN LISTESi

 
Magnetrol
ECLIPSE ® MODEL 706 YÜKSEK PERFORMANSLI YÖNLENDİRİLMİŞ DALGA RADAR VERİCİSİ
Magnetrol Tutulma ® Model 706, yüksek performanslı verici güdümlü dalga radarı (GWR) kanıtlanmış ve giderek kabul gören bir teknolojiye bağlı bir döngü besleme, 24 V DC seviyesi vericisi.
 
 
Magnetrol
ECLIPSE ® MODEL 705 KILAVUZLU DALGA RADAR VERİCİ

Magnetrol Geliştirilmiş Eclipse ® Model 705 devrimci destekli dalgası radar (GWR) teknolojisine dayalı bir 24 VDC döngü güç vericisi. Bu tek verici her sonda tipleri ile kullanılabilir ve güvenilirliği arttırır.

 
 
Magnetrol
ECLIPSE ® MODEL 705 KILAVUZLU DALGA RADAR VERİCİ HIJYENIK

Magnetrol Geliştirilmiş ECLIPSE Model 705 güdümlü dalgıç radar vericisi , hijyenik uygulamalarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış 304 paslanmaz çelik gövdeye sahiptir.

 
 
Magnetrol
MODULEVEL ® PNÖMATİK AKIŞKAN SIVI SEVİYESİ KONTROLÜ

Magnetrol Modulevel ® pnömatik sıvı seviyesi kontrolleri, sıvı seviyesindeki değişikliklerle doğru orantılı çıkış sinyalleri sağlayan yer değiştirme aktivasyonlu seviye sensörleridir. Basit modüler tasarım ve MAGNETROL kanıtlanmış manyetik bağlantı , 

 
 
Magnetrol
DIGITAL E3 MODULEVEL ® SIVI SEVİYE VERİCİSİ
Magnetrol Digital E3 Modulevel ® , sıvı seviyesi değişikliklerini kararlı bir çıkış sinyaline dönüştürmek ve dönüştürmek için basit yüzdürme prensibini kullanan gelişmiş, kendinden emniyetli iki telli bir cihazdır.

 

 
Magnetrol
AURORA ® MANYETIK SEVIYE GÖSTERGESI

Magnetrol  Aurora ® Eclipse öndeki kenarı olan bir geleneksel yüzdürme tabanlı manyetik seviye göstergesi (MLI) işletim sistemini birleştiren ® güdümlü dalga radar vericisi için geliştirilmiş 

 
 
Magnetrol
ATLAS ™ MANYETIK SEVIYE GÖSTERGESI

Magnetrol  Atlas TM , ORION'un standart, yüksek performanslı manyetik seviye göstergesidir. ATLAS ile, tek odacıklı tasarımı ya 2" , 2.5" veya 3" odacık çapı, uygulamanın gerektirdiği şekilde.

 
 

Magnetrol

GELIŞMIŞ JUPITER ® MAGNETOSTRICTIVE SEVIYE VERICILER

Magnetrol  Jüpiter ® magnetostriktif vericiler , ölçülen seviyeyle orantılı olarak 4-20 mA çıkış sağlar. JUPITER modelleri standart aracılığıyla hızlı ve kolay takmak için tasarlanmıştır ..

 
 
Magnetrol
MODEL R82 DARBE PATLAMA RADARI VERICISI

Magnetrol  Radar, otuz yıldan uzun bir süredir seviye ölçüm pazarının bir parçası olmuştur. Tank ölçümlerinde kullanılan erken tasarımlar ağır, pahalı, güç aç ve karmaşıktı. Radar devresindeki gelişmeler modern radar vericisini geliştirdi .

 
 
Magnetrol
DISPLACER ANAHTARLARI - TEK, ÇIFT VE TRI-SWITCH SERISI

Magnetrol  Tek kademeli anahtarlar

Seri A10 değiştirici tip seviye ölçüm birimleri bir sıvı seviyesi olarak harekete geçirmek için kalibre çapında diferansiyel birimleridir.

 
 
Magnetrol
B73 SERISI VE 75 SERISI SIZDIRMAZ HARICI KAFESLI SIVI SEVIYE ŞALTERLERI

Magnetrol  B73 Serisi ve Serisi 75 dış kafes tipi seviye şalterleri , dişli, soket kaynaklı veya flanşlı boru bağlantılarına sahip bir tank veya kaba yan montaj için tasarlanmış tamamen kendine yeten ünitelerdir. .

 
 
Magnetrol
SERISI B40 HARICI KAFESLI SIVI SEVIYE ŞALTERI

Magnetrol  B40 dış kafes tipi seviye şalteri , kazanlar gibi yüksek basınçlı, yüksek sıcaklıklı servis koşulları için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş bir şamandıralı kontroldür.

 
 
Magnetrol
TUFFY ® II YANDAN BAĞLI ŞAMANDIRALI ŞALTER

Magnetrol  Tuffy ® II Yüzdürme Seviyesi Şalterleri , dişli veya flanşlı boru bağlantıları aracılığıyla bir tank veya tankta yatay montaj için tasarlanmış, şamandıra tahrikli cihazlardır. Kompakt ..

 
 
Magnetrol
MODELLER T20 & T21 TEK KADEMELİ VE ÇİFT SAHNE FLOAT ANAHTARLARI

Magnetrol  Tek kademeli anahtarı

T20 üniteleri, tanklara veya tanklara en üst montaj için tasarlanmış basit, güvenilir şamandıralı şalterlerdir. T20 üniteleri tek bir anahtar mekanizması ve şamandıra kullanır. 

 
 
Magnetrol
ECHOTEL ® 910 OEM ULTRASONIK İLETIŞIM SEVIYESI ANAHTARLARI

Magnetrol  Echotel ® Modeli 910 ultrasonik seviye şalteri es temiz sıvı uygulamalarda seviyesini ölçmek için ultrasonik iletişim teknolojisini kullanmaktadır. Bu entegre olarak monte edilmiş seviye anahtarları ..

 

 
Magnetrol
ECHOTEL ® 961 VE 962 TEK VE ÇIFT NOKTALI ULTRASONIK SEVIYE ŞALTERLERI

Magnetrol  Güvenlik sistemleri ve aşırı dolum koruması ile ilgili artan talepler, daha güvenilir nokta seviyesi ölçümü gerektirmektedir. Echotel ® Modeller 961 ve 962 ultrasonik seviye anahtarları ... 

 
 
Magnetrol
THERMATEL ® TD1 VE TD2 AKIŞ / SEVIYE / ARAYÜZ ANAHTARLARI

Magnetrol  Thermatel ® Model TD1 / TD2 akış / seviye / arayüz anahtarları, önceki anahtarlarda bulunmayan yeni bir performans ve güvenilirlik seviyesi sağlar.

 
 
Magnetrol
THERMATEL ® TD2 HIJYENIK SEVIYE VE AKIŞ ANAHTARI

Magnetrol  Özellikle temiz veya hijyenik proses endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan Thermatel ®TD2, kolay harici silinme ve sensörün çatlak ve yarık gerektirmeyen, mükemmel bir akış / seviye cihazıdır. 

 
 
Magnetrol
ECHOTEL ® MODEL 355 İKI TELLI DÖNGÜ DESTEKLI ULTRASONIK TEMASSIZ VERICI

Magnetrol  Echotel ® Model 355, sıvı seviyesi, hacim veya açık kanal akış ölçümlerini gerçekleştiren, loop-powered, temassız tip ultrasonik bir vericidir. HART ® haberleşme bir pakt ile sunulmaktadır 

 
 
Magnetrol
THERMATEL ® TA2 KÜTLE AKIŞ VERICISI

Magnetrol  Termal dispersiyon teknolojisine dayanan Thermatel ® Model TA2 termal kütle akış vericisi, hava ve gaz akışı uygulamaları için güvenilir kütle ölçümü sağlar. Güçlü,

 
Magnetrol
MODEL F10 KANAT AKTÜATÖRLÜ MEKANIK AKIŞ ANAHTARI

Magnetrol ® akış anahtarları, yatay boru hatlarında akış mevcudiyetini veya yokluğunu algılamak için kullanılan son derece güvenilir akış kontrol çözümleridir . Model F10 anahtarları kanatlı harekete geçiriliyor .

 
 
Magnetrol
MODEL F50 DISK AKTÜATÖRLÜ MEKANIK AKIŞ ANAHTARI

Magnetrol ® akış anahtarları, yatay boru hatlarında akış mevcudiyetini veya yokluğunu algılamak için kullanılan son derece güvenilir akış kontrol çözümleridir. Disk-tahrikli Modeli F50 anahtarları in-line tip temiz sıvıları algılama için kullanılan ... 

 
 
Magnetrol
PULSAR ® MODEL RX5 IÇIN DIELEKTRIK ÇUBUK VE BOYNUZ ANTENLER

Magnetrol  Boynuz Antenler

Darbe patlama radar boynuz antenler içinden hava tipik performans en üst düzeyde sunan sağlam ve elektromanyetik olarak verimli tasarım vardır .

 
 
Magnetrol
YÜZER ÇATI ALGILAMA

Magnetrol ®  üstü monte edilmiş yer değiştirici tipi seviye ölçüm anahtarları, yüzer tavanın hidrokarbon depolama tankları üzerinde algılanması için kullanılabilir. 
 

 
 
Magnetrol
MODEL FLS ZEMIN SEVIYESI SEVIYE ŞALTERI

Magnetrol  Model FLS Flood Seviye Şalteri, zemin seviyesinde bulunan hazneler veya oluklarda braket montajı için tasarlanmış, şamandıra işletilen, sıvı seviye kontrolüdür.

Kanıtlanmış MAGNETROL manyetik kavrama ... tek harekete geçirmek için şamandıra hareketini dönüştürmek için kullanılır 

 

 
Magnetrol
MODEL T10 KABLO ÜSTÜ ŞAMANDIRA SEVIYE ŞALTERI
Magnetrol  T10 şamandıra seviye anahtarı, endüstriyel ve belediye kullanıcılarına geniş diferansiyel seviye uygulamalarına düşük maliyetli bir çözüm sunar.
 
 
Magnetrol
MODELLER T5X & T6X YAN MONTE ŞAMANDIRA ANAHTARLARI
MAGNETROL ® yan flatöre dişli veya flanşlı ... üzerinden herhangi tanka veya gemiye yatay olarak monte montajlı
 
 
Magnetrol
PNÖMATIK TUFFY ® YAN MONTE ŞAMANDIRALI ANAHTAR
Magnetrol  Pnömatik Tuffy ® sıvı seviye anahtarı, dişli veya flanşlı boru bağlantıları aracılığıyla bir tank veya tankta yatay montaj için tasarlanmış kompakt bir pnömatik seviye şalteridir.
 
 
Magnetrol
ECHOTEL ® 940/941 KOMPAKT DÜŞÜK MALIYETLI ULTRASONIK SEVIYE ŞALTERLERI

Magnetrol  Echotel ® Model 940 ve 941 Ultrasonik Seviye Anahtarlar sıvı uygulamalar, çok çeşitli, yüksek veya düşük seviyesi ölçümü gerçekleştirmek için darbe sinyali teknolojisini kullanarak kompakt entegre birimleridir.

 
 
Magnetrol
HIJYENIK UYGULAMALAR IÇIN ECHOTEL ® MODEL 961 ULTRASONIK SEVIYE ŞALTERI

Magnetrol  Echotel ® Model 961 ultrasonik Seviye Anahtarlar zor süreç şartlarında daha üstün performans için darbe sinyali teknoloji kullanımı ve elektriksel gürültü girişim kaynakları iyi bağışıklık sağlamak.

 

 
Magnetrol
C24, C25, KAZAN VE SU SÜTUN SIVI SEVIYE ANAHTARLARI
Magnetrol  C24, C25, Kazan ve Su Sütunu Sıvı Seviye Şalterleri, çeşitli uygulamalarda çok yönlülük ve güvenilir çalışma sağlayan tekli veya çoklu anahtar üniteleridir. Seviye alarm, kontrol için en fazla üç anahtar mekanizmaları ile mevcuttur.
 
 
Magnetrol
FLANŞLI ÜST SIVI SEVIYE ŞALTERLERI
Magnetrol  Flanşlı dış kafes tipi seviye şalterleri, dişli, soket kaynaklı veya flanşlı boru bağlantılarına sahip bir tank veya kaba yan montaj için tasarlanmış tamamen kendi kendine yeten ünitelerdir.
 
 
Magnetrol
YÜKSEK BASINÇLI HARICI KAFESLI SIVI SEVIYE ANAHTARLARI
Magnetrol  Yüksek Basınçlı Sıvı Seviye Şalterleri, seviye alarmı veya kontrol fonksiyonları için tek bir anahtar mekanizması kullanan, yer değiştirici tahrik üniteleridir. Bu üniteler 5000 psig (345 bar) ve yoğunluktaki sıvılar kadar hizmet basınçları için tasarlanmış .
 
 
Magnetrol
MODEL J52 SOĞUTMA SIVI SEVIYE ŞALTERI
Magnetrol  Model J52 Soğutucu Seviye Şalterleri, 0.60 özgül ağırlık ve üzeri sıvılar için tasarlanmış şamandırayla çalıştırılan ünitelerdir.
 
 
Magnetrol
DIJITAL METRE - DÖNGÜ VE HAT ENERJILI
Magnetrol  Herhangi bir Magnetrol elektronik vericisi için ek bir gösterge olarak bir dizi dijital sayaç mevcuttur. Bu metre lider metrelik bir tedarikçi tarafından üretilen ve üzerinde ... zaten standart yerel endikasyon için değerli bir aksesuardır edilir 

 

 
Magnetrol
KAZAN BESLEME SISTEMLERI IÇIN APM PNÖMATIK MODULEVEL ®
Magnetrol  APM Pnömatik Modulevel ® serisi sıvı seviyesindeki değişiklikler ile doğrudan orantılı olarak çıktı sinyalleri sağlamak, özellikle kazan hizmeti için tasarlanmış değiştirici çalıştırılan seviyesi kontrollerdir. 
 
 
Magnetrol
HORIZON  TM MODEL 704 ORTA YÖNLÜ DALGA RADAR VERICISI

Magnetrol  Horizon TM 704, devrim yaratan Güdümlü Dalga Radarı (GWR) teknolojisine dayanan, döngüde çalışan 24 VDC sıvı seviye bir vericidir. UFUK 704 elektronik GWR sonda üzerinde monte ayrılmaz bir parçasıdır ve yerel kalibrasyon verir .

 
 
Magnetrol
MODEL TK1
Magnetrol  TK1 sıvı seviye anahtarları, dişli veya flanşlı bağlantılar yoluyla bir tank veya işlem kabında yatay montaj için tasarlanmış şamandıralı tahrikli cihazlardır. Bu düşük maliyetli anahtarı yüksek veya düşük tek nokta .
OEM uygulamaları için idealdir 
 
 
Magnetrol
THERMATEL ® MODEL TG1 / TG2

Magnetrol  Thermatel ® TG1 / TG2, prob ve uzaktan din rayı muhafazası arasında iki telli, kendinden emniyetli bir devre sağlar. Akış / seviye / arayüz anahtarları yeni bir performans düzeyini sağlamak .

 
 
Magnetrol
GEMINI ™ MANYETIK SEVIYE GÖSTERGESI
Magnetrol  Gemini TM ikiz odası tasarımı, manyetik seviye göstergesi endüstrisine özgüdür. 18 Üzeri yapılandırma stilleri olması olabilir, İkizler ile kullanılabilir ve plastiklerde olsa kullanılamaz .

 

 
Magnetrol
SEVIYE, HACIM VEYA AÇIK KANAL AKIŞI IÇIN ECHOTEL ® MODEL 335 ULTRASONIK TEMASSIZ VERICI

Magnetrol  Echotel ® Model 335 ... için dört telli, ayrılmaz bağlama, ultrasonik temassız vericisi 

 
 
Magnetrol
KOTRON ® MODEL 805 SEVIYE TRANSMITERI

Magnetrol  Kotron ® Model 805 Akıllı verici bir döngü besleme, 24 VDC, kanıtlanmış RF Kapasitans teknolojisine dayalı sıvı seviyesi vericisi. Önemli mühendislik başarılarını bir dizi kapsayıcı, bu yüksek performans ... 

 
 
Magnetrol
SOLITEL ® TITREŞIMLI ÇUBUK SEVIYE ŞALTERLERI
Magnetrol  Solitel ® Titreşimli Çubuk Seviye Şalterleri, her bir ayak küpünün bir litresinden daha az yoğunluğa sahip tozların ve dökme katıların güvenilir düzeyde tespiti sağlar. Bu kompakt, entegre anahtar yüksek veya düşük seviyeli tespiti için uygundur ... 
 
 
Magnetrol
KOTRON ® MODEL 82 RF KAPASITANS SEVIYE TRANSMITTERI
Magnetrol  Kotron ® Model 082 vericisi, günümüzde mevcut olan en uygun maliyetli seviye vericilerinden biridir. Kompakt boyutunda, istikrarlı ve doğru bir ölçüm için enkapsüle edilmiş modülde son teknoloji yüzey montaj teknolojisi kullanır. 
 
 
Magnetrol
KOTRON ® RF KAPASITANS PROBLARI
Magnetrol  Kotron ® RF Kapasitans probları, çok çeşitli uygulama koşullarını ele almak için birçok farklı konfigürasyonda mevcuttur. Genellikle yalıtılmış sondalar iletken sıvıların (dielektrik> 10) ve çıplak sondaları kullanılır .

 

 
Magnetrol
VECTOR ™ MANYETIK SEVIYE GÖSTERGESI
Magnetrol  Vektör, sağlam, güvenilir ve uygun maliyetli bir Manyetik Seviye Göstergesidir (MLI). Çeşitli kurulumlar için uygun olan Vector, uzun bir hizmet ömrü sağlamak için hassas bir şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Vektör en yüksek kalite standartlarına göre üretilmiştir ... 
 
 
Magnetrol
PULSAR ® MODEL R96 İLETİŞİM RADAR VERİCİ
Magnetrol  Pulsar ®  Model R96, loop bağlantılı, 24 VDC, temassız bir radar seviye vericisidir. Daha uzun bir ölçüm aralığına, gelişmiş teşhislere ve çoğu loop-powered radar vericilerine göre daha kolay kullanılır. >  Devamını oku
 
 
Magnetrol
JUPITER ®  MODEL JM4 MANYETOSTRIKTIF SEVIYE VERICILER
Magnetrol  Jupiter ® JM4 sıvı seviye vericisi, döngüde çalışan 24 VDC sıvı seviye vericisidir ve doğrudan yerleştirme vericisi olarak veya bir Manyetik Seviye Göstergesi üzerine harici monte edilmiş bir verici olarak mevcuttur. Ünite ... 
 
 
Magnetrol
PULSAR ® MODEL R86 NON-CONTACT RADAR VERİCİ
Magnetrol  Pulsar ®  Model R86 Radar seviye vericisi en yeni nesil Magnetrol loop-powered, 24 VDC, sıvı seviye vericileridir. Daha uzun bir ölçüm aralığı, dairesel polarizasyon, gelişmiş teşhis ve daha kolay 

 

Magnetrol 

MAGNETROL LEVEL TRANSMITTER  PLT 74 K-1 A/B 

ELECTRONIC MODULEVEL TX. PC BOARD ASS  89-9113-001

 

Magnetrol  Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır. 

Magnetrol level Metters hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.