Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Absopulse

Absopulse

Demiryolu DC / DC Çeviriciler, AC / DC Güç Kaynağı ve Şarj Cihazları, Sinewave İnvertörler, Faz ve Frekans Çeviriciler ve Komple Güç Sistemleri

Maliyet-etkin demiryolu güç dönüşüm sistemleri

Absopulse çıkış gücü kW birkaç watt arasında değişen, hemen hemen her elektrikli yapılandırma ihtiyacına uygun maliyetli çözümler sunmaktadır.

Geçtiğimiz 28 yıl içinde, şirketin sürekli alanında meydan çok sayıda demiryolu güç kaynağı tasarımları geliştirdi. Absopulse genellikle mevcut tasarımların bir kaç değişiklik yaparak müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilir. diğer gereksinimleri için, o ya da yarı tam karmaşık teknik özellikleri ve düşük üretim miktarları için bile, kısa teslimat süreleri ve düşük kurulum maliyeti ile müşteriye özel çözümler sunmaktadır. Devam eden Ar-Ge programı yenilikçi ve rekabetçi kalmasını sağlar.

Absopulse güç kaynakları en ciddi ortamlarda 20-30 yıllık bir çalışma ömrü için tasarlanmıştır. Ilk büyük demiryolu yüklemesi 25 yıl süreyle işletme olmuştur.

Demiryolu DC / DC dönüştürücüler

Absopulse sağlam, yüksek performanslı DC / DC dönüştürücüler geniş bir yelpazesi sunmaktadır. Herhangi bir giriş / çıkış ve mekanik yapılandırma çıkış gücü birkaç kW birkaç watt arasında değişen mümkündür. Şirketin demiryolu DC-DC dönüştürücüler genel olarak 24VDC, 36VDC, 52VDC, 74VDC ve 110VDC nominal giriş gerilimleri çalışırlar. HVI Demiryolu serisi 750VDC (525-975 aralığında), kitle-transit araç ve madencilik lokomotifler için gerekli çekme gerilimi bir giriş gerilim vardır.

Demiryolu AC / DC güç kaynağı ve pil şarj

Absopulse sarp AC / DC güç kaynakları, 115VAC evrensel / 230VAC veya özel giriş mevcuttur. En tasarımlar güç faktörü düzeltme var. Şirket ayrıca çok kilovatlık 100W arası çıkış aralıkları sağlam pil şarj geniş bir seçim sunar.

ve üç fazlı Tek demiryolu DC / AC invertör ve AC / AC frekans dönüştürücüler

Absopulse 12kVA (50Hz, 60Hz veya 400Hz) 100VA den çıkış gücü düzeyleri ile DC / AC invertör, AC / AC frekans çeviricileri ve faz dönüştürücüler geniş bir yelpazesi sunmaktadır. Onlar ya da üç fazlı tek kombinasyonları mevcuttur.

LCD ekranlar için Raylı arka ışık invertörler

sağlam, kompakt, dim floresan aydınlatma invertör SWI serisi 2000:1 ve daha geniş bir karartma oranı sunmaktadırlar. +85 -55 ° C de dahil olmak üzere Çalışma sıcaklığı aralıkları mevcuttur. Bu invertörler tren, uçak, gemi-board ve kara kökenli askeri sistemler için uygundur.

çekiş sistemleri için Gate-drive güç kaynakları

Şirket 20kV izolasyon ile DC-DC dönüştürücüler oluşturmak için özel bir teknoloji geliştirdi. Her birim 12kVrms ve 20kVrms izolasyon test hi-pot en az korona (kısmi deşarj) nesli için test edilir. 30kV giriş izolasyon ile yeni bir seri de mevcuttur.

Özel demiryolu güç kaynakları

Abspulse güç kaynakları müşteri tarafından belirtilen mekanik gereksinimleri karşılamak için uygun olabilir. Mevcut paket tasarımları termal iletken MIL-grade silikon kauçuk ve / veya konveksiyon soğutmalı kasa kapalı, havalandırmalı, iletim tam encapsulation içerir. Konformal kaplama ve ağır ruggedizing olmayan kapsüllü tasarımlar eklenebilir. Şirketin dönüştürücülerin Birçok plug-19in veya 23in için formatında raf-güç sistemleri monte sağlanabilir.

Demiryolu standart uyumu

Absopulse demiryolu güç kaynakları EN50155, EN50121-3-2 (EMI ve EMC), EN55022 Sınıf B EMI, RIA 12, IEC571 yanı sıra IEC61373 şok / titreşim ve RIA 13 ve RIA 20 dahil olmak üzere demiryolu özgü standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış mekanik standartları.

Absopulse

Railway DC/DC Converters, AC/DC Power Supplies and Battery Chargers, Sinewave Inverters, Phase and Frequency Converters, and Complete Power Systems

Absopulse provides cost-effective solutions to almost any electrical configuration requirement, with output power ranging from a few watts to kilowatts.

Over the past 28 years, the company has developed numerous railway power supply designs that are constantly challenged in the field. Absopulse can often meet customer requirements by making a few modifications to existing designs. For other requirements, it provides semi or fully customized solutions with short delivery times and low set-up costs, even for complex specifications and low production quantities. An ongoing R&D program ensures that it remains innovative and competitive.

Absopulse power supplies are designed for an operational life of 20 to 30 years in the most severe environments. Its first major railway installation has been in operation for 25 years.

Railway DC/DC converters

Absopulse offers an extensive range of rugged, high-performance DC/DC converters. Any input/output and mechanical configuration is possible, with output power ranging from a few watts to several kilowatts. The company's railway DC-DC converters typically operate from nominal input voltages of 24VDC, 36VDC, 52VDC, 74VDC and 110VDC. The HVI Railway series has an input voltage of 750VDC (525-975 range), the traction voltage required for mass-transit vehicles and mining locomotives.

Railway AC/DC power supplies and battery chargers

Absopulse's rugged AC/DC power supplies are available with universal, 115VAC / 230VAC or custom inputs. Most designs have power factor correction. The company also offers an extensive selection of rugged battery chargers in output ranges from 100W to multi-kilowatts.

Single and three-phase railway DC/AC inverters and AC/AC frequency converters

Absopulse offers an extensive range of DC/AC inverters, AC/AC frequency converters and phase converters with output power levels from 100VA to 12kVA (50Hz, 60Hz or 400Hz). They are available in single or three-phase combinations.

Rail back-light inverters for LCD displays

The SWI series of rugged, compact, dimmable fluorescent backlight inverters offer dimming ratios of 2000:1 and wider. Operating temperature ranges including -55°C to +85°C are available. These inverters are suitable for railway, aircraft, ship-board and land-based military systems.

Gate-drive power supplies for traction systems

The company has developed proprietary technology to build DC-DC converters with 20kV isolation. Each unit is tested for corona (partial discharge) extinction at a minimum of 12kVrms and hi-pot tested for 20kVrms isolation. A new series with 30kV input isolation is also available.

Custom railway power supplies

Abspulse power supplies can be tailored to meet customer-specified mechanical requirements. Available package designs include full encapsulation in a thermally conductive MIL-grade silicon rubber compound or in enclosed, vented, conduction/convection-cooled chassis. Conformal coating and heavy ruggedizing can be added to non-encapsulated designs. Many of the company's converters can be provided in plug-in format for 19in or 23in rack-mount power systems.

Railway standard compliance

Absopulse's railway power supplies are designed to meet rail-specific standards including EN50155, EN50121-3-2 (EMI and EMC), EN55022 Class B EMI, RIA 12, IEC571, as well as IEC61373 shock/vibration and RIA 13 and RIA 20 mechanical standards.

 

Absopulse 

 

Absopulse Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Absopulse hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.