Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Interface Displays & Controls

Dokunsal - Dokunmatik Ekranlar

bir çaba insan-makine etkileşimini ve sistem güvenilirliğini artırmak amacıyla , Arayüz bir dokunsal - dokunmatik ekran ile patentli bir ekran geliştirdi. Bu kombinasyon hem görsel hem de dokunsal geribildirim duyusal algı genellikle elektromekanik bir düğme tarafından sağlanan geri yükler.

Data Görüntü Transfer Üniteleri

Data Görüntü Transfer Üniteleri ( DDTU ) Uçak Veri Toplama ve Kayıt Sistemleri ( ADARS ) , Misyon İşlemciler gibi , ve sistem veri yükledi gerektirir başka tip çeşitli uçak sistemleri için basit kullanımlı insan-makine arayüzü sağlamaktadır Bizim veya çıkarılabilir medya üzerinden indirilebilir .

AFGS - Advanced File Graphics Server

Arayüz geliştirdi Ön Dosya Graphics Server ( AFGS ) işlevselliği Sınıf III Elektronik Flight Bag ( EFB ) eşdeğer sağlayan önemli bir aviyonik OEM için . birim RTCA DO- 160D çevre koşulları için ve RTCA DO- 254 ve RTCA DO-178B Level B işlevsellik için fatura edilecektir. AFGS ARINC 429 , Ethernet, RS-422 , a. .. bir high-end Pentium ® M işlemci kullanır

CCU -500 - Kokpit Kontrol Birimi / Uzaktan Kumanda Ünitesi

Arabirimi kokpit kontrol üniteleri ( CCUs ) aviyonik mesaj uygulamalar için bir dizi var. birincil işlevi ana bilgisayardan seri veri kabul edip bir çok hattında 16 karakterlik alfanümerik biçimlendirme görüntüdür.

akıllı alfa- sayısal mikroişlemci kontrollü karakterler güneş ışığı vardır okunabilir ve NVIS mevcuttur (MIL -STD- 3009 ) uyumluluğu. RS-422 se

Dikkat Uyarı sinyâl tablosu

Arayüz tasarımları , mühendisler ve sinyâl tablosu geniş bir ürün yelpazesi üretmektedir. Annunciators yüksek ortam şartlarında üstün okunabilirlik sağlamak için , ya da akkor aydınlatma LED kullanılarak tasarlanmıştır. Bu düşük profilli tasarımları , bir state-of- the-art lazer etch sürecini kullanarak maksimum açıklık ve okunabilirlik sağlar.

Bu sağlam tasarım annunciators askeri titiz uygun

CPDA - Entegre Switch Meclisleri

Arayüz araştırma ve geliştirme, entegre geçiş ve kontrol panelleri üretiminde lider konumdadır. Arayüz aşırı çevre gereksinimlerini karşılamak oldukça özelleştirilmiş meclislerinin tasarımında yenilik sunuyor. Tüm entegre geçiş tasarımları geniş kabul testleri sunulur.

Özellikler

Özel tasarım

Aydınlatma (tam askeri dahil NVIS )

Anti- Çarpışma Beacon Işık

Havacılık Aydınlatma - F -5 / T -38 Anti- Çarpışma Beacon Işık

Form olarak, uygun ve geçerli , düşük güvenilirlik fonksiyonu yerine , işaret ışık dönen , Arayüz 's Anti- Çarpışma Beacon Işık havacılık aydınlatma gelecek kuşaktır. Cihazın MTBF 25.000 saatin üzerinde ve hiçbir parça döndürürken. ışık dört LED diziler oluşur ve programmab üretir

Çok Fonksiyonlu Kontrol Teşhir Üniteleri

Arayüzü özel denetim ekran birimleri (RDUS) ve endüstri standardı çok fonksiyonlu kontrol görüntü birimleri ( MCDUs ) bir dizi üretir. Bu ürünler tam bir renk entegre klavye ve modüler elektronik birlikte AMLCD kullanır. RDUS ve MCDUs müşterinin benzersiz bir uygulama için kaldırılmasını veya elektronik Alt Takımları ekleyerek uyarlanabilir.

Dokunmatik Ekran Kontrol Teşhir Üniteleri

bir damla akım CRT tabanlı görüntüler için yedek , bu CDU ağırlığı ve zarf boyutu bir azalma , güvenilirlik artmış sağladığından ve yazılım üzerinden özelleştirme yüksek derecede tasarlanmıştır

 

Interface Displays & Controls

Interface Displays & Controls ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Interface Displays & Controls hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.