Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

MARATHON / KLEMENSLER

MARATHON / güç blokları

Splicer / Distribution NEMA Güç Blokları

 

Güç Blokları

Splicer ve Dağıtım - NEMA

60 - 2280 Amper, 600 Volt'a kadar. Yığınlayıcı güç blokları, çıkışlarla aynı sayıda kablo girişi sağlar ve dağıtım güç blokları, her gelen kablo için birden fazla yük çıkışı sağlar.

Splicer & Distribution - Kapalı (EPB)

115 - 760 Amper, 600 Volt'a kadar. Bu seri, birleştirme, modüler tek kutuplu tasarımdan oluşur ve splicer ve dağıtım konektör stilleri için dokunmatik koruma sağlar.

Döşeme Sıkma (BFPB)

BFPB Serisi, bir konfigürasyon ile çeşitli kıvırma pabuçları veya esnek bara baralarını sonlandırmanıza olanak tanıyan bir dizi saplamadan oluşan tek kutuplu bir tasarımdır. Serisi, esnek telli tel terminasyonları veya büyük ve anormal kablo kombinasyonları ile kullanım için idealdir.

Yüksek Gerilim (HVPB)

Bu seri, 1500 volt'a kadar gerilim değerleri sağlar ve splayser, dağıtım ve çivili konnektör stilleri için modüler bir tek kutuplu tasarımdan oluşur.

350 ila 1500 Amps.

Saplama Yapılandırmaları

115 ila 1680 Amper, 600 Volt. Bu güç blokları, gücü birleştirmek veya dağıtmak için kıvrım çubuklarını veya baralarını güç bloklarımıza sonlandırmak için saplamaları veya çıplak tel terminallerini damızlıkla birlikte sağlar.

Muhtelif Konfigürasyonlar

115 - 200 Amper, 600 Volt. Bu güç blokları, güç ekleme veya dağıtma için çıplak tel terminallerine ek olarak delik açma veya hızlı bağlantı sağlar.

 

Marathon - EPBAP84  - Power Dıstrıbutıon, 2Pole, 14Awg; Ra

Marathon - EPBCP84 - Power Dıstrıbutıon, 2Pole, 14Awg

 

MARATHON / KLEMENSLER ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

MARATHON / KLEMENSLER hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.