Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Ogura Industrial Corp

Tüm Ürünler

 

 

MIC Elektromanyetik Debriyaj
(Tork Aralığı: 2 ~ 7in-lbs / 0,25 ~ 0.8Nm)

Kopyalama makineleri, yazıcılar kullanmak için küçük debriyajlar ve diğer çevresel aygıtlar. Bu tek parça montaj özel-dişli veya zamanlama kasnak belirtimlerinize için tasarlanmış döküm özellikleri. En debriyajlar armatür kurtulmak için zaman kullanımda olmayan bir kalıcı mıknatıs kullanmak. Tüm debriyajlar iki yönlü vardır.

AMC Elektromanyetik Debriyaj
(Tork Aralığı: 2 ~ 70in-lbs / 0,25 ~ 8Nm)

Genel endüstriyel kullanım için tasarlanmış Debriyaj. Debriyajlar sıfır tepki armatür ve bir çift bilyalı uzun yaşam ve stil birimleri bushing karşı daha iyi performans sağlamak için saha destek yatak ile tasarlanmıştır.

AMB Elektromanyetik Fren
(Tork Aralığı: 2 ~ 70in-lbs / 0,25 ~ 8Nm)

Fren genel endüstriyel uygulama birimleri için sıfır tepki, armatür merkezi özelliği ve ek destek için mil yatakları alabildiği alan meclisleri tasarlanmıştır.                                

VC Elektromanyetik Debriyaj
(Tork Aralığı: 4 ~ 44 ft-lbs / 6 ~ 60Nm)

Genel endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış Debriyaj. Üniteleri standart sıfır tepki armatür gel. Üniteleri normalde yüksek tork sürümü ancak daha düşük bir tork aynı zamanda% 15 debriyaj toplam uzunluğu azaltır mevcuttur üretilmektedir. Bu birim seçenekleri olarak kavrama, bu hastaneler veya ofisler ve 1 adet montaj kolaylaştıran bu seçenek tasarlanmış uygulama için debriyaj angajman gürültüyü azaltır sessiz bir armatür seçeneği giyer bu ayarlayan otomatik bir hava boşluğu bulunmaktadır.

VB Elektromanyetik Fren
(Tork Aralığı: 5 ~ 44ft-lbs / 7 ~ 60Nm)

Fren genel endüstriyel uygulamalar için tasarlanmıştır. Üniteleri standart sıfır tepki armatür gel. Üniteleri normalde yüksek tork sürümü ancak daha düşük bir tork aynı zamanda% 15 debriyaj toplam uzunluğu azaltır mevcuttur üretilmektedir. Bu birim seçenekleri olarak kavrama, bu hastaneler veya ofisler ve 1 adet montaj kolaylaştıran bu seçenek tasarlanmış uygulama için debriyaj angajman gürültüyü azaltır sessiz bir armatür seçeneği giyer bu ayarlayan otomatik bir hava boşluğu bulunmaktadır.

CT Elektromanyetik Debriyaj
(Tork Aralığı: 8 ~ 150ft-lbs / 11 ~ 203Nm)

Debriyaj genel endüstriyel kullanım için tasarlanmıştır. Debriyajlar boyutlu popüler rakiplerin birimleri ile değiştirilebilir vardır. Debriyajlar kalıntı manyetizma eğlendirmek ve korozyon olasılığını azaltmak paslanmaz çelik hub kullanın. Aşınma için Patentli Otomatik ayar ünitesinin ömrü boyunca tutarlı durdurmak kez sağlar. Armatür tasarım mükemmel ısı dağılımı sağlar. Vida terminalleri isteğe bağlı terminal ile sabit tel bağlantıları için kapağı geliyor.

B Elektromanyetik Fren
(Tork Aralığı: 8 ~ 150ft-lbs / 11 ~ 203Nm)

Fren genel endüstriyel kullanım için tasarlanmış. Frenler boyutlu popüler rakiplerin birimleri ile değiştirilebilir vardır. Frenler kalıntı manyetizma azaltmak için ve korozyon olasılığını azaltmak paslanmaz çelik hub kullanın. Aşınma için Patentli Otomatik ayar ünitesinin ömrü boyunca tutarlı durdurmak kez sağlar. Armatür tasarım mükemmel ısı dağılımı sağlar. Vida terminalleri isteğe bağlı terminal ile sabit tel bağlantıları için kapağı geliyor.

TMB Elektromanyetik Fren
(Tork Aralığı: 4 ~ 147ft-lbs / 6 ~ 200Nm)

Fren genel endüstriyel kullanım için tasarlanmıştır. Düşük atalet sıfır tepki armatür sizin hub'a cıvatalı olabilir. Fren iç veya dış merkezi ile toplam uzunluğu kısıtlamalar bağlı olarak temin edilebilir.

TMC Elektromanyetik Debriyaj
(Tork Aralığı: 4 ~ 147ft-lbs / 6 ~ 200Nm)

Genel endüstriyel kullanım için tasarlanmış Debriyaj. Ince bir genel profili ile kompakt tasarım. Sıfır tepki armatürleri özel hub içine inşa edilebilir. Debriyajlar mevcuttur) flanş alanına alan veya (hiçbir etkiye desteklenen bearing.

MMC Elektromanyetik Debriyaj
(Tork Aralığı: 37 ~ 1475ft-lbs / 50 ~ 2000Nm)

Ağır yakın deniz ve mobil uygulamalar için uygun debriyajlar. Iki yönlü bahar motor titreşim ve şok direnir. Çıkış, sizin beklentinizi karşılamaya veya debriyaj senin hub'ına armatür sadece civata ile satın alınabilir değiştirilebilir.

AMU-C Elektromanyetik Debriyaj / Fren
(Tork Aralığı: 2 ~ 70in-lbs / 0,25 ~ 8Nm)

Debriyaj / fren birimleri genel endüstriyel kullanım için tasarlanmıştır. Birim özellikleri giriş ve çıkış milleri çift yatak desteği ile konut döküm. Üniteleri standart sıfır tepki armatürleri ile ancak gelen yüksek devirli uygulamalar için sıfır boşluğu armatür kullanılarak değiştirilebilir. Modüler basit 1 adet inşaat hayır gerekli ayarlamalar anlamına gelir. Şeffaf plastik kapağı size birim içinde kapağı çıkarmak zorunda kalmadan görmenizi sağlar.

VSAU Elektromanyetik Debriyaj / Fren
(Tork Aralığı: 9 ~ 37ft-lbs / 12 ~ 50Nm)

Debriyaj / fren kombinasyonu birim genel tasarım uygulamaları için tasarlanmıştır. Hem giriş hem de çıkış milleri ile sahip bağımsız çift rulman destek. Konut daha iyi ısı dağıtımı için dış ısı lavabolar ve kolayca ulaşabileceğiniz bir dış monte kablo bloğu içerir.

MP Elektromanyetik Debriyaj / Fren
(Tork Aralığı: 4 ~ 443in-lbs / 0,5 ~ 50Nm)

Debriyaj / fren birimleri son derece hızlı tepki, yüksek devir uygulamaları için tasarlanmıştır. Özel hiçbir boşluk armatür tasarımı nedeniyle, gerek yok giymek için ayarlamaktır. Birimleri kendi kendini ayarlama ve orada hız ve durdurmak için zaman tutarlı bir zaman. Düşük atalet bileşenleri ve alçak gerilim alanlarında çok hızlı tepki süresi için izin verir. Küçük birimler kanatlı gövdeleri ile üstün soğutma sağlamak için tasarlanmıştır. Seramikler gibi Ek sürtünme malzemeleri anlamlı genel ömrü artırmak için kullanılabilir.

MZ Elektromanyetik Diş Debriyaj
(Tork Aralığı: 18 ~ 2950ft-lbs / 25 ~ 4000Nm)

Debriyaj yüksek tork az yer ortamlarda hiçbir kayma isteniyorsa için tasarlanmıştır. Debriyaj kuru veya bir yağ banyosu içinde kullanılabilir. Sıfır boşluklu seçenek mevcuttur. Sıfır sürükleyin tork zaman debriyaj disengaged olduğunu.

MZS Elektromanyetik Tek pozisyon Diş Debriyaj
(Tork Aralığı: 18 ~ 184ft-lbs / 25 ~ 250Nm)

Debriyaj yüksek tork az yer ortamlarda hiçbir astarlı ve tek bir angajman pozisyon isteniyorsa için tasarlanmıştır. Debriyaj kuru veya bir yağ banyosu içinde kullanılabilir. Sıfır boşluklu seçenek mevcuttur. Sıfır sürükleyin tork zaman debriyaj disengaged olduğunu.

MCNB Elektromanyetik Bahar-Uygulamalı Fren
(Tork Aralığı: 1,8 ~ 8.9in-lbs / 0,2 ~ 1Nm)

Bahar fren ya D hub tasarımları veya set vida ile kullanılabilir uygulanan Küçük. Standart gerilimleri 24 ve 45 ama diğer voltaj seçenekleri mevcuttur. Birimler kutudan tork sağ beğenilenler 100% vermek için tasarlanmıştır. No burnishings gerekli.

FNB Elektromanyetik Bahar Uygulamalı Fren
(Tork Aralığı: 9 ~ 71-lbs / 1 ~ 8 N-m)

Küçük bir bahar esas olarak kullanılan bir çok ince profili ile fren uygulanır ve topu vida uygulamaları robotik. Böylece müşterilerin makine kendi göbek sağlayarak fren entegre esneklik varsa, bu fren bir hub ile gelmiyor.

RNB-Z Elektromanyetik Sıfır Backlash Bahar-Uygulamalı Fren
(Tork Aralığı: 1,5 ~ 12ft-lbs / 2 ~ 16Nm)

Bahar fren genel endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış tutarak uygulanır. Birim sadece holding için kullanılır ve özel sıfır tepki armatür vardır. Çok ince fren profil kompakt bir paket sunar. Frenleme gücü ile üretilir gerilim, böylece temel dalgalanmalar ve sıcaklık yaylar fren etkisi yoktur. Uzun ömürlü sürtünme malzeme çok sorunsuz çevrimleri sağlar. Standart gerilimleri 24 ve 90 volt vardır. Diğer voltaj seçenekleri mevcuttur.

SNB Elektromanyetik Bahar-Uygulamalı Fren
(Tork Aralığı: 0,7 ~ 74ft-lbs / 1 ~ 100Nm)

Bahar fren genel endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış tutarak uygulanır. Birim hem durdurma ve / veya saklamak için kullanılır. Çok ince fren profil kompakt bir paket sunar. Frenleme gücü ile üretilir gerilim, böylece temel dalgalanmalar ve sıcaklık yaylar fren etkisi yoktur. Uzun ömürlü sürtünme malzeme çok sorunsuz çevrimleri sağlar. Standart gerilimleri 24 ve 90 volt vardır. Diğer voltaj seçenekleri mevcuttur.

RNB Elektromanyetik Bahar-Uygulamalı Fren
(Tork Aralığı: 1,5 ~ 148ft-lbs / 2 ~ 200Nm)

Bahar fren genel endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış tutarak uygulanır. Birim sadece holding için kullanılır. Çok ince fren profil kompakt bir paket sunar. Frenleme gücü ile üretilir gerilim, böylece temel dalgalanmalar ve sıcaklık yaylar fren etkisi yoktur. Uzun ömürlü sürtünme malzeme çok sorunsuz çevrimleri sağlar. Standart gerilimleri 24 ve 90 volt vardır. Diğer voltaj seçenekleri mevcuttur.

MNB Elektromanyetik Bahar-Uygulamalı Fren
(Tork Aralığı: 1,5 ~ 590ft-lbs / 2 ~ 800Nm)

Bahar fren endüstriyel uygulamalar için kullanılan uygulanır. Birimleri ve durdurma / veya tutmak için tasarlanmıştır. MNB birimleri 1.2 ve daha yüksek tork ayarlanabilir özelliğe sahip. Fren Tork olabilir ince sizin tarafınızdan kesin ihtiyaçlarına uygun ayarlı. Manuel cıvata yayımı için somun delikleri standart birimleri dahil. Isteğe bağlı manuel kolu bültenleri özel sipariş kullanılabilir.

PMB Elektromanyetik / Permanent-Magnet Fren * Kuzey Amerika sadece *
(Tork Aralığı: 3,5 ~ 265in-lbs / 0,4 ~ 30Nm)

Kalıcı mıknatıs fren endüstriyel ve mobil uygulamalar için tasarlanmıştır. Fren gücü olan uygulanan frenler hem boyut ve fren karşı bahar ağırlığı azaltır mıknatıslar ile üretilir. Armatür ile monte edilmiş olan tepki ortadan kaldırır yaylar. Standart frenler 140deg C. Frenler için kontrollü bir durdurma sağlamak için ayarlanabilir sıcaklıklara kadar hizmet verebilir. Çıkış meclisleri kolayca uygulama uygun olarak.

PHT Permanent-Magnet Histerezis Debriyaj / Fren
(Tork Aralığı: 0 ~ 62in-lbs / 0 ~ 7Nm)

Kalıcı mıknatıs hysteresis birimleri bir kavrama veya fren gibi montaj bağlı olarak yapılandırılabilir. Tork doğru ve güvenilir çünkü manyetik değil, sürtünme yoluyla üretilir. Tork belirli bir hız aralığı içinde tutarlıdır. Çünkü hiçbir aşınma olduğunu, birliklerin son derece uzun bir hayat var. Ayrıca başlangıç birimleri mühürlediği, orada kirlilik hakkında ilgilendirmez. Her birim beri birimleri kalıcı mıknatıslar aracılığıyla, gerekli denetimleri veya harici güç çalışmasına da kullanıcı tarafından ayarlanabilir ayarlanabilir tork aralığı vardır.

PET Permanent-Magnet Eddy-Şu Debriyaj / Fren
(Tork Aralığı: 0,18 ~ 8.9in-lbs / 0,02 ~ 1Nm)

Eddy Current debriyaj, tork rpm orantılıdır. Başlangıç tork manyetik iletildiğinde, sürtünme birimleri tarafından etkilenmez ve aşınma ve ayrıca harici güç üniteleri beri güç kendi kendini tabi oluşturulur. Birimleri böylece herhangi bir kirlenme olduğunu mühürlü. Hem dikey ve yatay montaj mümkündür.

HB Hysteresis Elektromanyetik Fren
(Tork Aralığı: 0,4 ~ 8.9in-lbs / 0,05 ~ 1Nm)

Endüstriyel uygulama için Hysteresis fren. Tork kayma hızı ve bağımsız kolayca mevcut değişen tarafından kontrol edilebilir. Çünkü mıknatıslar arasında sürtünme başvurun, birimleri ve son derece geniş tork aralığı ideal makine ve bir geniş üzerinde tutarlı ve düzgün tork üretmek için gerekli ve / veya uygulama testleri için uygundur.

HC Elektromanyetik Hysteresis Debriyaj
(Tork Aralığı: 0,4 ~ 8.9in-lbs / 0,05 ~ 1Nm))

Hysteresis endüstriyel uygulama için debriyaj. Tork kayma hızı ve bağımsız kolayca mevcut değişen tarafından kontrol edilebilir. Çünkü mıknatıslar arasında sürtünme başvurun, birimleri ve son derece geniş tork aralığı ideal makine ve bir geniş üzerinde tutarlı ve düzgün tork üretmek için gerekli ve / veya uygulama testleri için uygundur.

MDC Elektromanyetik Çoklu-diskli kavrama
(Tork Aralığı: 13 ~ 6196ft-lbs / 18 ~ 8400Nm)

Birden çok diske yüksek tork az yer ortamlar için tasarlanmış debriyajlar. Diskler birden çok kompakt bir tasarımda yüksek tork üretmektedir. Ayrı sürücü fincan için dişli veya kasnak kolay bağlantı sağlar.

MDB-N Elektromanyetik Çoklu-Disk Fren
(Tork Aralığı: 13 ~ 826ft-lbs / 18 ~ 1120Nm)

Birden fazla disk frenler yüksek tork az yer ortamlar için tasarlanmış. Diskler birden çok kompakt bir tasarımda yüksek tork üretmektedir.

MWC Elektromanyetik Çoklu-diskli kavrama
(Tork Aralığı: 18 ~ 8851ft-lbs / 25 ~ 12000Nm)

Birden çok diske yüksek tork küçük ortamlar için tasarlanmış debriyajlar. Debriyajlar yağ Çoklu disklerde çalışmak için tasarlanmış kompakt bir tasarımda yüksek tork üretmektedir. Ayrı sürücü fincan için dişli veya kasnak kolay bağlantı sağlar. Sürtünme plastes Özel petrol yolu oluklar hızlı nişan ve tepki süresi için izin verir. Çünkü debriyajlar yağ yağlama onlar mükemmel ısı dağılımı varsa kullanılır.

MWB Elektromanyetik Çoklu-Disk Fren
(Tork Aralığı: 18 ~ 2360ft-lbs / 24 ~ 3200Nm)

Birden fazla disk fren yüksek tork küçük ortamlar için tasarlanmış. Fren yağı ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Diskler birden çok kompakt bir tasarımda yüksek tork üretmektedir. Sürtünme plastes Özel petrol yolu oluklar hızlı nişan ve tepki süresi için izin verir. Çünkü fren yağı yağlama onlar mükemmel ısı dağılımı varsa kullanılır.

OPL Permanent-Magnet Mag-Partikül Slip Debriyaj
(Tork Aralığı: 0,27 ~ 3.5in-lbs / 0,03 ~ 0.4Nm)

Ve / veya sürekli anlık kayma için düşük maliyetli kayma debriyaj tasarımı. Tork manyetik tipik sürtünme cihazlar içinde oluşur tork ayrılmaya yüksek olasılığını ortadan kaldırarak üretilir. Tork belirli bir hız aralığı içinde tutarlıdır. Birimleri böylece iç parçacıkların aynı şekilde dış parçacıkların OPLs kontamine olamaz makine kontamine olamaz mühürlü. Üniteleri hangi ihtiyaçları karşılamak üzere özelleştirilebilir paslanmaz çelik milleri, birlikte verilir. (OPR birimleridir boş delik monte.)

OPC Elektromanyetik Mag-Partikül Debriyaj
(Tork Aralığı: 4,4 ~ 71in-lbs / 0,5 ~ 8Nm)

Manyetik parçacık endüstriyel uygulamalar için hızlı tepki süresi gerektiren ve kararlı bir tork tasarlanmış kavrama. Üniteler kendilerine gerilim uygulamaları için ideal sürekli kayma için ayarlanabilir. Başlangıç gerilim tork lineer olduğunu, çıkış tork kolaylıkla kontrol edilebilir. Başlangıç tork da iç parçacıkları ile iletilir, birim hayat çok uzun.

OPB-N Elektromanyetik Mag-Partikül Fren
(Tork Aralığı: 4,4 ~ 71in-lbs / 0,5 ~ 8Nm)

Manyetik parçacık fren endüstriyel uygulamalar için hızlı tepki süresi gerektiren ve kararlı bir tork tasarlanmış. Üniteler kendilerine gerilim uygulamaları için ideal sürekli kayma için ayarlanabilir. Başlangıç gerilim tork lineer olduğunu, çıkış tork kolaylıkla kontrol edilebilir. Başlangıç tork da iç parçacıkları ile iletilir, birim hayat çok uzun.

PC Elektromanyetik Mag-Partikül Debriyaj
(Tork Aralığı: 8,8 ~ 144ft-lbs / 12 ~ 195Nm)

Manyetik parçacık endüstriyel uygulamalar için hızlı tepki süresi gerektiren ve kararlı bir tork tasarlanmış kavrama. Üniteler kendilerine gerilim uygulamaları için ideal sürekli kayma için ayarlanabilir. Başlangıç gerilim tork lineer olduğunu, çıkış tork kolaylıkla kontrol edilebilir. Başlangıç tork da iç parçacıkları ile iletilir, birim hayat çok uzun.

PB Elektromanyetik Mag-Partikül Fren
(Tork Aralığı: 8,8 ~ 144ft-lbs / 12 ~ 195Nm)

Manyetik parçacık fren endüstriyel uygulamalar için hızlı tepki süresi gerektiren ve kararlı bir tork tasarlanmış. Üniteler kendilerine gerilim uygulamaları için ideal sürekli kayma için ayarlanabilir. Başlangıç gerilim tork lineer olduğunu, çıkış tork kolaylıkla kontrol edilebilir. Başlangıç tork da iç parçacıkları ile iletilir, birim hayat çok uzun.

 

Ogura Industrial Corp

 

Ogura Industrial Corp ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

 

 

 

Ogura Industrial Corp hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.