Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

BUMOTEC

CNC Takım tezgahları, İşlem Merkezleri, torna ve freze merkezleri, transfer tezgahları, Tek veya çok milli freze tezgâhları, müşteriye özel anahtar teslim sistemler.

Üretim programı, işlem alanı 150 mm'den başlayan küçük 4 eksen freze tezgâhlarından, 3.4.5 veya 10 eksenli (27 spindele kadar) çoklu spindel freze tezgâhlarına uzanmaktadır. Bu tezgâhlar çubuktan veya tek parça bağlama sisteminde çalışırlar. Ayrıca Bumotec üretim programında takım değiştiricili 7 eksene kadar işlem merkezleri ve 8–12 istasyonlu, bunlardan 3'üveya 4'ü CNC eksenli, transfer tezgâhları ve 2–8 eksenli CNC Torna merkezleri ve müşteriye özel tasarım tezgâhlarını kapsamaktadır.

Tezgâhları saat sektöründe, tekstil sanayisinde, otomotiv sanayisinde, havacılık sanayisinde, bağlantı elemanları, yarı iletken sanayisinde, savunma sanayisi, gemicilik sanayisindeki yol gösteren sistemlerinde kullanılmaktadır. Şirketin Web sayfasında üretilebilen parçalar hakkında resim ve videolar izleyebilirsiniz

 

BUMOTEC

 

BUMOTEC Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

BUMOTEC hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.