Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

EXTRAMET

İsviçre firması olan EXTRAMET 1980 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren yüksek kaliteye önem veren müşterilere hartmetal çubuk üretimi yapan firma 1988 yılında ‘da o zamanın en büyük Sinter-HIP-Tesisini kurarak müşterilerin yüksek kalite beklentilerini karşılayarak önemli bir adım atmıştır.

Kanıtlanan preslenmiş Hartmetal talebi üzerine EXTRAMET firması 1995 yılında yeni bina yapımı ile büyümeye devam etmiştir.1996 yılında firma içinde kurulan en modern tezgahlarla yapılan bileme yatırımı ise müşteri memnuniyetini daha da artırmıştır.

2005 yılında,yeni üretim şekli ile Hartmetal kalitesini artırarak ‘’Innovation 2005 WINNER’’ ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Özel çözümler ile müşterilerinin üretim hattındaki maliyet masraflarını düşüren EXTRAMET çözüm ortağınız için taleplerinizi beklemektedir..

 

EXTRAMET

 

EXTRAMET Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

EXTRAMET hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.