Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Bopp & Reuther

Bopp & Reuther Emniyet Ventilleri
 Yaylı Emniyet Ventilleri
Her türlü ortamda (hava, buhar, gaz ve sıvı karışımları) kullanıma uygun yaylı emniyet ventilleridir. ASME, API (American Petroleum Institute) ve TRD (Alman Standartları) standartlarına uygun emniyet ventilleri Bopp & Reuther tarafından üretilmektedir. Emniyet ventilleri başta TÜV, UV, CE ve NB onayları başta olmak üzere bir çok uluslararası onaya sahiptir.
 Si 23/25 ve Si 61/63 Tipi Emniyet Ventilleri
(AD-MERKBLATT ve PED STANDARTLARINA UYGUN)

Kimyasal ve petrokimyasal tesisler, buhar ve su hatlarında kullanılan emniyet ventilleridir. Si 25 ve Si 63 serileri PN16'dan PN400'e kadar basınç sınıfında olup, DN15'den DN400'e kadar çeşitli çaplarda üretilmektedir. Si 61/63 grubu tam kalkışlı emniyet ventilleri olup buhar hatlarında kullanılır.
 Si 81/83 Tipi Emniyet Ventilleri
(AD-MERKBLATT ve PED STANDARTLARINA UYGUN)

Kimyasal ve petrokimyasal tesisler, buhar ve su hatlarında kullanılan emniyet ventilleridir. Maksimum çalışma basıncı 414 bar olan bu emniyet ventilleri hem oransal hem de tam kalkışlı karakteristikte üretilebilir. DN25'ten DN400'e kadar flanşlı bağlantıları mevcut olup bir çok malzemeden üretilebilmektedir. -268°C'den +538C'ye kadar çalışma sıcaklıkları vardır.
 Elektropnömatik Kontrol Üniteli Emniyet Ventilleri
Elektropnömatik kontrol ünitesi ile kullanılan bu emniyet ventilleri işletme basıncı ile set basıncının birbirlerine çok yakın oldukları durumlarda kullanılır.

Bopp & Reuther

 

Bopp & Reuther Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

 

Bopp & Reuther hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.