Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Hans Hubmann

Hans Hubmann

Huco Lack

50 yıldan fazla süredir Hans Hubmann Kulmbach’taki laboratuvarlarında edindiği tecrübesi ile ürettiği çeşitli

BASKI LAK’ları ile, tekstil alanında değişik hammadeler ile yapılan istihsallerde, materyalin çalıştırıldığı değişik sıcaklıklardaki ve rubetteki klima şartlarından dolayı meydana gelen problemlerinizi çözmektedir.

 

Huco-Lak Kullanarak Tecrübelerden Faydalanınız.

İKİ TERTİPLİ ve KARIŞTIRILMASI GEREKLİ

LAK ÇEŞİTLERİ

Huco-Lack SP 8 Black : 700 Shore sertliginin üzerinde baskılar için üniversal Lak’tır. Kullanımı basittir ve 4 yıla kadar tropikal bölgelerde saklanabilinir.

Huco-Lack BM 100 Red : Her türlü sertlikteki baskılar için üniversal bir Lak çeşitidir. Uzun çalışma ömürlüdür. 2 yıla kadar normal ortamlarda saklanabilinir. Tropikal bölgelerde kullanılabilinirler.

TEK TERTİPLİ KARIŞTIRILMAYAN

LAK ÇEŞİTLERİ

Huco-Lack NR 11 Green : Yeni geliştirilmiş olan bu Lak çeşidi ka-rıştırılmadan kullanılır. NR 11 tipi inceltici ile yıkanabilinir, bu şekilde öncelikle yumuşatılan Lak daha sonra inceltici ile çıkartılabilinir. Tropikal bölgelerde kullanılabilinir ve yaklaşık olarak 3 yıla kadar saklanabilinir

Hans Hubmann

 

 

Hans Hubmann Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

Hans Hubmann hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.