Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Mono Pumps

Mono Pumps, içerisinde mono pompaları, ızgaraları, paket tip mono pompa istasyonları ve öğütücüleri içeren çok geniş bir çevre teknolojisi ürün yelpazesine sahiptir. Mono Pumps, atıksu, çamur, kimyasal madde çözeltileri gibi katı madde içeren akışkanların terfisinin söz konusu olduğu durumlarda bilgi birikimi ve uygulama deneyimi ile en doğru ve en ekonomik çözümlere imza atmıştır.

Mono Pumps, önemli uluslar arası pazarlarda üretim ve dağıtım merkezleri oluşturmuş ve dünya geneline yayılmış 700 yetkili satıcısı ile müşterilerin akışkan teknolojisi sorunlarında çözüm ortağı olarak pazarında lider konuma ulaşmıştır.

Şirketin kalite odaklı çalışma prensipleri Audenshaw ve Avustralya ofislerinin ISO 9001 ve Yeni Zelanda dağıtım merkezinin de ISO 9002 kalite belgesi ile ödüllendirilmesi ile sonuçlanmıştır.

Mono Pompalar Paket Pompa İstasyonları Öğütücüler Izgaralar
   

Mono Pumps

 

Mono Pumps ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

 

Contact:İMAJTEKNİK LTD ŞTİ

 

www.imajteknik.com

Mono Pumps hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.