Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Bjorge

Smart Chief I

Smart Chief I, makine otomasyonu için gerekli tüm fonksiyonları içeren güvenilir ve kendini kanıtlamış bir alarm ve görüntüleme sistemidir.

Smart Chief I, fonksiyonelliği ve güvenirliliği ile beraber uygun ve esnek yapısıyla her zaman en üstün imkanları sunar.

Smart Chief I, uygun maliyetli olması, dayanıklılığı ve dünya çapındaki servis ağıyla alarm ve görüntüleme sistemlerinde fark yaratır.

Smart Chief I, DNV, BV, ABS gibi bütün geçerli klas kuruluşları tarafından da sertifikalandırılmıştır.

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayın Smart Chief I

Smart Chief II

Smart Chief II, alarm ve görüntüleme sistemlerinin bütün fonksiyonlarının yanı sıra kontrol ve kumanda fonksiyonlarını da içeren otomasyon sistemlerinin en gelişmiş versiyonudur.

Dayanıklılık, güvenilirlik, kolay müdahale edebilme ve buna karşın düşük maliyet hem çalışan hem de iş sahibi için çok önemlidir. Smart Chief II tüm bu özelliklere sahip bir sistemdir.

Smart Chief II kolay kullanılırlığı, dayanıklılığı ve servis ağıyla uygulandığı bütün kısımlara değer katarak güvenli bir yatırım sağlar. Sistem, gemideki diğer bütün sistemlerin fonksiyonelliğini görebilme ve bütün kısımlara kolaylıkla ulaşabilme ve bunların güvenli bir şekilde kontrol edilebilmesini sağlar.

Smart Chief II, DNV, BV, ABS gibi bütün geçerli klas kuruluşları tarafından da sertifikalandırılmıştır.

 

Bjorge

 

Bjorge Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Bjorge hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.