Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Phoenix Contact

Phoenix Contact: Otomasyon teknolojisinde uzman lider

Phoenix Contact  şirketi, otomasyon teknolojisi alanında dünyanın en önemli Alman şirketlerinden biridir. Şirket merkezi Blomberg'dedir ve 1923 yılında kurulmuştur. PHOENIX, otomasyon uygulamaları için kullanılan ürünlere ek olarak bağlantı ve arayüz teknolojisi de üretmektedir.

 

İmajteknik'te Phoenix Contact

İmajteknik'te  kapsamlı olarak otomasyon teknolojisi yelpazesinde Phoenix  markasının ürünlerini de bulacaksınız.

Dairesel konektörler ve RJ45 konektörler gibi bağlantı teknolojisi kategorisinden endüstriyel konektörler elde edersiniz . Çeşitli tasarımlar, çok çeşitli endüstriyel uygulamalar için kullanım sağlar. Ayrıca hızlı ve güvenli sensör/aktüatör kablolaması için M12 sensör kabloları , M12 bağlantı kabloları , M12 konnektörler takılabilir ve M8 sensör/aktüatör kutuları mevcuttur.

Klemensler / bağlantı klemensleri kategorisindeki iletkenlerin taşınması için birçok pratik çözüm bulacaksınız. Bunlara vida bağlantılı geçiş klemensleri , push-in bağlantılı geçiş klemensleri, push-in bağlantılı sensör /aktüatör klemensleri ve ayrıca marşaling paneli ve potansiyel dağıtıcılar dahildir .

 

Phoenix Contact  Ürünler

 Phoenix Contact Modüler Ray Klemensler - CLIPLINE

Klemensten, montaj ürünlerine, el aletlerinden markalama çözümlerine kadar ideal bir elektrik panosunda olması gereken herşeyi bulabilirsiniz.

Phoenix Contact Endüstriyel Konnektörler - PLUSCON

Phoenix Contact Baskılı Devre Bağlantıları - COMBICON

Phoenix Contact Aşırı Gerilim Koruma - TRABTECH

Phoenix Contact Sinyal Dönüşümü - INTERFACE

Phoenix Contac  Otomasyon Çözümleri - AUTOMATIONWORX

 

Üretiçi

Model

Description

Device Type

Dev/DD REV(*2)

Remarks

Device Viewer(*3)

Phoenix Contact

FB-DIAG/FF/LI & FB-DIAG/FF/NC

Field Diagnostics Module

0321

01/01

Enhanced DD

 

 

Türkiyede Phoenix Contact ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Phoenix Contact hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.